88 resultaten in "Schepijsvitrines"

  Schepijsvitrine kopen? Wanneer je schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De schepijsvitrines van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vind je tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te verfijnen...

  Lees meer

  Schepijsvitrine kopen?

  Wanneer je schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De schepijsvitrines van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vind je tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te verfijnen kan je links op de pagina gebruik maken van de filters. Hier kan je selecteren op merk, afmetingen en andere kenmerken.


  Schepijsvitrines

  Een schepijsvitrine is het apparaat om jouw schepijs te presenteren en koel te houden. Overdag doe je het ijs in de schepijsvitrine om zo jouw roomijs te presenteren aan je klanten. Aan het eind van de dag stop je het ijs in een schepijsbewaarkast om het hierin te bewaren. Roomijs kan snel bederven, daarom is het belangrijk om dit product bij de juiste lage temperatuur te koelen waarbij er geen bacteriegroei plaatsvind.


  Ons assortiment

  Op koelingoutlet.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan schepijsvitrines voor diverse doeleinden. Onze budgetvriendelijke schepijsvitrines zijn uitsluitend bedoeld voor schepijs wat tot de rand van de bakken komt. Dit noemen wij laag opgemaakt ijs. Onze schepijsvitrines van het hogere segment zijn bedoeld voor het hoog opgemaakte ijs, schepijs dat boven de bakken uitkomt. Indien je geïnteresseerd bent in hoog opgemaakt ijs, kijk dan naar ons assortiment van de ISA millennium, deze vitrines zijn gemaakt voor professionele ijssalons.


  Bel voor advies

  THEBO Horeca is een groothandel in horeca-apparatuur die gespecialiseerd is in koelingen. Wij hebben veel ervaring met schepijsvitrines en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en laat je adviseren door een van onze verkoopadviseurs.


  Relevant voor schepijsvitrines

  THEBO Horeca biedt naast schepijsvitrines de volgende product categorie├źn die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een ijsconservator:

  Schepijsvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal presentatiebakken
  excl.
  excl.
  Glasopbouw
  Verrijdbaar
  Koelsysteem